Environmental assessment for the collocation of the Bend-Fort Rock Ranger District office, forest headquarters office, and work center construction and reorganization

Show full item record

Title: Environmental assessment for the collocation of the Bend-Fort Rock Ranger District office, forest headquarters office, and work center construction and reorganization
Author: Bend-Fort Rock Ranger District (Or.)
Abstract: Proposes to construct a new office and associated structures and infrastructure at the Bend Pine Work Center (BPWC), thus locating all Forest Service administrative functions near the city of Bend at one site. Costs and commuting time would be saved by constructing a new office, work center, and crew quarters at one site, and upgrading Deschutes Market Road.
Description: 34 pp. Maps. T17S, R12E, Sections 22 and 23. Captured January 15, 2008.
URI: http://hdl.handle.net/1794/6825
Date: 2007


Files in this item

Files Size Format View
New_Office_EA.pdf 833.3Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record