Environmental assessment for the collocation of the Bend-Fort Rock Ranger District office, forest headquarters office, and work center construction and reorganization decision notice and finding of no significant impact

Show full item record

Title: Environmental assessment for the collocation of the Bend-Fort Rock Ranger District office, forest headquarters office, and work center construction and reorganization decision notice and finding of no significant impact
Author: Bend-Fort Rock Ranger District (Or.)
Abstract: Announces decision to implement Alternative 2 of project EA, constructing a new office and associated structures and infrastructure at the Bend Pine Work Center (BPWC), thus locating all Forest Service administrative functions near the city of Bend at one site. Administrative costs and commuting time would be saved by constructing a new office, work center, and crew quarters at one site, and upgrading Deschutes Market Road.
Description: 8 pp. T17S, R12E, Sections 22 and 23. Captured July 9, 2008.
URI: http://hdl.handle.net/1794/6828
Date: 2008-01-17


Files in this item

Files Size Format View
New_Office_Decision_Notice_and_FONSI.pdf 39.50Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record